AVUS International Broker de Asigurare Reasigurare S.r.l.

Avus

AVUS International Broker de Asigurare Reasigurare S.r.l. este unul dintre firmele mandatate de B.A.A.R. sa gestioneze si sa regularizeze dosarele de dauna, rezultate din accidentele rutiere produse pe teritoriul României din vina asiguratilor societătilor mentionate mai sus, de raspundere civila auto cu documente “Carte Verde” – mai pe intelesul tuturor, in cazul in care ai fost tamponat de un vehicul asigurat intr-o alta tara, aceste firme corespondente intervine in solutionarea daunei respective. Este o societate la care poti sa te adresezi pentru rezolvarea despagubirii intr-un asemenea caz.

Avus International
Partener

Pentru Avus International prestez servicii de constatare dauna, fiind reprezentant teritorial pe linie de constatari daune in cazurile de daune produse de asigurati straini ai caror corespondent este AVUS International Broker de Asigurare Reasigurare S.r.l.

RO-040101 Bucuresti, B-dul Unirii nr.2,
Bl. 8A, Sc.1, Ap. 19-20, Sector 4

Pentru aflarea numelui societatii corespondente citeste Corespondent si Dauna produsa de autovehicul asigurat in strainatate

 

In cazul in care ati identificat pe pagina BIROUL ASIGURATORILOR DE AUTOVEHICULE DIN ROMANIA ca AVUS International Broker de Asigurare Reasigurare S.r.l. este corespondent pentru dauna dvs. , avizarea o puteti face prin intermediul biroului meu folosind pagina Contact.