Euroins vs Carpatica

Pagubiti, asigurati Carpatica si Euroins. Vesti bune!

Trebuie sa recunoastem ca suntem multi care ne uitam cat dam pe asigurari. Nu avem salarii sa ne mandrimi de asigurari , chiari si obligatorii de prima clasa , asa ca  ne orientam catre ce este mai ieftin.

Multi asigurati si pagubiti de la Carpatica si Euroins!

pagubit carpatica

 

Capitolul Carpatica se incheie atat pentru asigurati cat si pentru pagubiti. Finalizarea falimentului a intrat pe linie dreapta.

O veste buna pentru pagubiti carpatica :

„FGA incepe platile catre creditorii de asigurari ai CARPATICA Asig”

aflam de la 1asig.ro (vezi articol intreg)

  • Potrivit legii, art. 266 alin. 2 din Legea nr. 85/2014, sunt intrunite conditiile pentru ca FGA sa poata demara efectuarea platilor catre creditorii de asigurari ai CARPATICA Asig S.A-in faliment care au dosare aprobate la plata de catre Comisia Speciala a Fondului.

Dar inca odata atentie!!!

  • FGA reaminteste potentialilor creditori de asigurari ai companiei CARPATICA Asig ca, potrivit art. 266 alin. 2 din Legea nr.   85/2014, FGA este in drept sa efectueze plati din disponibilitatile sale catre creditorii de Asigurari doar catre petentii care au depus cereri de plata si care au dosarele complete. Plata despagubirilor se va face in limita a 450.000 lei pentru fiecare creditor.
  • verificati daca aveti cereri de despagubiri depuse catre FGA .

…iar cat despre Euroins?pagubiti Euroins

Tot o veste buna este:

EUROINS Romania a iesit din procedura de redresare financiara

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei din 8 martie a.c., inchiderea procedurii de redresare financiara pe baza de plan a societatii EUROINS Romania Asigurare-Reasigurare, ca urmare a restabilirii situatiei financiare a societatii.

 

„Pentru anul 2017, obiectivul nostru este de a ne mentine pozitia in piata si de a ne imbunatati in mod semnificativ rezultatul financiar”, aflam de la grupul bulgar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *