O veste buna pagubitilor ASTRA Asigurari

Ghid Consumatori - ASTRA Asigurari
Ghid Consumatori – ASTRA Asigurari

ASTRA Asigurari este oficial in faliment ! – o veste buna pentru cei care asteapta de o perioada sa fie despagubuti.

Am primit aceasta instintare de la XPRIMM Stiri, o veste care astept si eu desi nu sunt pagubit, dar am clienti pe care i-i consult in acest caz de obtinere al despagubirii.

Dupa mai multe amanari de luare de decizie definitiva in acest caz de catre Curtea de Apel Bucuresti, in final a fost anuntat vineri 29.04.2016 decizia definitiva luata joi 28.04.2016.

Ce inseamna acest lucru?

„Astfel, decizia fiind definitiva, Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) va putea incepe platile catre creditorii de asigurari ai companiei ASTRA”. – putem citii in articolul aparut pe  1asig.ro si chiar recomand celor interesati!

 

Daca esti pagubit ASTRA , cine asteapta sa fie despagubit, propun sa verifici daca figurezi pe lista pagubitilor (creditori) ASTRA
Astfel, lista potentialilor creditori de asigurari pentru dosarele de daune cuprindea, la data de 13 octombriie a.c., peste 44.000 de dosare.

Este adevarat ca in clipa de fata nu mai apar listele online pe care am verificat pana acum dosarele de care am fost interesat, dar sa speram ca va intra in  normalitate cat mai curand.

Voi reveni la acest articol imediat dupa ce obtin informatii noi si utile in legatura cu despagubiriile pagubitilor ASTRA.

Pana atunci consulta Ghidul de dauna  pentru alte informatii legat de Daune si Despagubiri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *