Fondul de Garantare a Asiguratilor

FGA a luat in serios atributiile care ii revin in „cazul ASTRA Asigurari”!

Fondul de Garantare a Asiguratilor

Fondul de Garantare a Asiguratilor a inceput platile catre creditorii ASTRA Asigurari

…putem citi azi in editia XIX-a al  1.asig.ro 

 

 

Dupa ce Fondul de Garantare a Asiguratilor a anuntat vineri 28.04.2016 , ca va initia platile catre creditorii de asigurari ai ASTRA , la numai cateva zile, vine cu un alt anunt care confirma acest lucru.

„FGA a platit, in data de 3 mai 2016, 1.256.000 lei pentru 248 de dosare. Pana la data de 25 aprilie 2016, au fost avizate in Comisia Speciala 4.195 de dosare, din care un numar de 24 au fost respinse. Suma aprobata la plata pentru celelalte 4.171 de dosare este de 16.117.482 lei.” – citat din articolul 1.asig.

Dupa parerea mea este un semn bun si un eveniment important care poate sa redea un pic de incredere asiguratilor care au fost dezamagiti in ceeea ce priveste asigurarile RCA.

In comunicatul de presa al  Fondul de Garantare a Asiguratilor din 4.mai.2016 avem si promisiunea:

„Plăţile vor continua în perioada următoare, pentru toate dosarele aprobate la plată în Comisia specială a FGA.”

Eu sper ca toti pagubitii care au asteptat luni sau ani sa fie despagubiti vor primii cat de curand sumele cuvenite. Si asa intarzierile la plata reprezinta o alta paguba pentru fiecare in parte, care de fapt ar trebui in mod normal despagubit cu penalizarile prevazute de lege.

In clipa de fata nu detin informatii referitoare la verificarea stadiului dosarelor care sunt gestionate de catre FGA, dar o sa revin in cazul in care voi afla daca exista aceasta posibilitate.

 

sursa: Xprimm Stri , 1.Asig.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *