DallBogg

DallBogg – Inca o Societate la care poti incheia asigurare RCA.

Suntem in martie si din 22.februarie.2017 cei care urmeaza sa reinoieasca asigurare obligatorie de raspundere civila , pot sa aleaga din cele 10 societati care vand polite RCA. Vi-le reamintesc:

  1. ALLIANZ-TIRIAC Asigurari,
  2. ASIROM Vienna Insurance Group,
  3. CITY Insurance,
  4. EUROINS Romania,
  5. GENERALI Romania,
  6. GROUPAMA Asigurari,
  7. OMNIASIG Vienna Insurance Group,
  8. UNIQA Asigurari
  9. GRAWE Romania.
  10. DallBogg

DallBogg din Bulgaria a devenit al 10-lea Societate de asigurare furnizoare de polite RCA.

 

DallBogg poate oferi servicii pentru clasa X (RCA), incepand cu 22 februarie 2017, cu conditia respectarii prevederilor legislatiei specifice referitoare la asigurarile de raspundere civila auto obligatorii: Legea 237/2015, OUG 54/2016 si Norma 39/2016.

( poti citi articolul integral :DallBogg are unda verde de la ASF pentru a vinde RCA in Romania pe siteul XPRIMM.)

Ce stim despre DallBogg ?

DallBogg a fost infiintata in anul 2008 ca societate specializata pe domeniul asigurarilor de sanatate.DallBogg Bulgaria

Din anul 2013 firma activeaza si pe piata asigurarilor generale.

Compania DallBogg Life and Health EAD detine cea mai mare cotă de piata pentru autovehiculele inmatriculate in Bulgaria si utilizate de catre cetatenii romani, iar profesionalismul si foarte buna reputatie de care se bucura  garanteaza faptul ca serviciile oferite sunt in conformitate cu standardele din domeniu.

Un alt nume care va deveni cunoscut pe piața asigurărilor: RECREX

 

Logo Recrex

După ce la începutul lunii mai 2016 Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (B.A.A.R.) a avizat compania RECREX în calitate de corespondent pentru gestionarea dosarelor de daună în sistem Carte Verde, viziunea și profesionalismul companiei au fost din nou recunoscute, începutul lunii iulie aducând și notificarea potrivit căreia asigurătorul DallBogg intra în portofoliul de clienți al companiei din Suceava.

Astfel, pentru accidentele produse începând cu data de 1 iulie 2016 de un autovehicul înmatriculat în Bulgaria, cu poliță RCA emisă de către compania DallBogg Life and Health EAD, păgubiții vor contacta Gestionarul de Daună în Sistem Carte Verde – RECREX S.R.L. – pentru a solicita întocmirea dosarului și despăgubirea daunelor produse.

Limitarea fraudelor este o mare provocare pentru orice companie de asigurări, date fiind și resursele de care trebuie să dispună pentru astfel de investigații.

De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea companiilor de asigurări, RECREX a înființat RECREX AFC Investigations, o divizie specializată în servicii de Claims Buffering și investigarea fraudelor.

Soluțiile pe care RECREX le propune pentru contracararea tentativelor de fraudă în daune, prevenirea înșelăciunilor și depistarea în timp util, chiar de la primirea dosarului de daună, sunt în deplin acord cu normele legislative și respectă principiile de confidențialitate și siguranță.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *